nyåååår :D

jag hade planerat ganska bra, försov mig ksk lite & det blev en seg dusch, men annars va allting bra planerat (y
nu ska jag äta & sen ska jag åka till kewin hihi :) mamma gav mig en cider flaska & pop corn haha som jag ska ta med mig till simon thihi (aa) vi ska typ spela gituar hero & shit där, haha det kmr ju gå jätte bra -_- jag vinner säkert (/) noot .
nu ska jag äta lite. har inte ätit ngt på hela dagen hihi.


dagens outfit :

linne: gina tricot
spetslinne: vero moda
leggins: bik bok
dagens smink: mascara, fundation, brunkräm & rouge
håret: utsläppt.

hihi linnena igen (a) känns som jag inte har kläder alls :<
nu är jag hungrig. bloggar mer NÄSTA ÅR (/)

kisses

god natt.

jag har inget vatten här hemma. halva staden är utan vatten enligt snubbarna på vatten - fix - grejen (a) hihi, det suger! jag duschar i morgon då. har planerat min morgon bra faktiskt!
- vakna , (hihi såklart :o , ahh runt 11 typ. [sätter väckarklocka]
- duscha [halv 12 typ
- blåsa håret, platta det & så vidare (a [12 ungefär
- välja kläder [12.30
- sminka mig [13.00
- åka till kewin [13.30
det är min noga planerade morgon! hihi :$ gillar att vara planerad om ni frågar kewin AHAHAHAHA (hh)


00.18 för att vara exakt, helt cp & tvär trött & dax för jennifer att sova!
om typ 24 timmar (?) är det nytt år - nytt allting enligt jennifer! :D vid den här tiden om bara några timmar egentligen, sitter jag nog hemma hos simon & är nog tvär trött, som jag brukar vara hihi :$ men jag vill vara pigg i morgon, sååå .. GOD NATT MÄNNISKOR! sov söööött.

kisses

2010 snart :o

omg! i morgon är det nyår! vad ska man ha på sig? :o
nyårsafton är ganska bra planerad faktiskt :) först ska man då vakna, duscha & lite så, sen, ah då har jag räknat ut att klockan är nog ungefär runt 2 på dagen, då kör mamma mig till kewin & sedan vid 4, drar jag & kewin vidare hem till simon & där kmr viktor elin & mika oxå vara (: så ska vi va där när det är 2010 haha!
va med kewin idag btw. det va mysit som vanligt :) men jag är tvär förkyld fortf, & nu på kvällen fick jag tvär ont i magen! :< har cpit ont i ryggen & huvet oxå. haha har ont överallt tydligen >: usch på mig.
nu ska jag iaf kolla på film, valkyria tror ja den heter, ska nog fixa popcorn oxå & mysa med mig själv ^^ det är inget vatten hos oss heller btw :o

kisses

hihi.

nu kmr kewin snart, slänger in fler bilder sen :)

kisses

god natt babesss.

nu ska jag sova. jag pratar med kewin i telefon , ah men jag ska sova iaf. i morgon kmr kewin tidigt & jag ska vakna 09.45, tidigt!
så, god natt babesss. <3

kisses

tralala

just nu har jag tvär tråkigt. sitter här i pyjamas & lyssnar på musik. har nyss fixat headern, va tycks? (a)
kunde inte va med hanna idag, [förlåt sötan] ,för jag kan knappt prata fortf, rösten lixom funkar inte så bra xd . den  är helt hes & konstig. & så har jag tvär ont i ryggen ;o
kewin är snart hemma! :D saknat han tvär mycke. vet inte om jag kan åka till han i morgon, för det är ksk inte så bra att gå ut mitt i allt snö med min hesa röst xd det är nog bättre om han kmr till mig ist (a) så blir jag inte sjuk på nyår!


slänger in en bild på mig & sötnos angelica från i söndags tror jag det va :) saknar henne.

kisses

sjuuuk -.-

jag vaknade precis, gick upp & satte på datan dirket.
jag kan inte prata, jag är så hes att det inte kmr fram ngt alls när jag pratar typ. lite kmr det fram, typ rossel elle va de heter. jag skulle igentligen vart med hanna idag, men vi fårse när hon ringer om jag har fått tbx rösten.
kewin är äntligen på väg hem nu! shiet vad glad jag är :D ska va med han i morgon hihi (a) om jag är frisk -.-
ska kolla lite på tv nu.

kisses


cha cha ^^

kom precis hem från angelica, vi hade det mysigt idag i överby :D sen åkte vi hem till henne & käkade,  kollade på en shopaholics bekännelser (stavarN) ah & lite så :) jag köpte inte mkt på överby idag, haha bara ett par skor. av 600 kr som mamma gav mig så kom jag tbx med 51 kr hahaha :$ skorna va riktigt dyra, 549 kr. haha men snygga :) va tvungen att köpa skor, haha hade bara typ vår skor xd



kisses


angelica är min räddare! ;o

ska snart med angelica & hennes mamma & 2 bröder till överby, angelica är verkligen min räddare! måste fixa mig nu, dom kmr nog snart.

kisses

vaken

vaknade för ngn timme sen, gick upp och fixade mig lite. sen när jag va färdig så smsade natta att hon är sjuk. då ringde jag hanna, men hon kunde inte, ah så ringde jag angelica & hon kunde inte heller. nu orkar jag inte ringa ngn mer, ksk felle. men om det är ngn som vill göra ngt, RING MIG!


hejhej kines ^^

dagens outfit:

linne: gina tricot
spetslinne: vero moda
kofta: vet inte vart (?)
jeansleggins: vero moda
dagens smink: mascara, fundation (stavning?) , lite rouge.

kisses

goa bilder från igår :)

 

 

 

 

kisses

hemma nu.

jag va med angelica till typ två, sen stack hon hem & jag följde hon en bit, sen gick jag till mormor & morfar. jag va tvungen att gå dit hihi, mamma tvingade mig :$ ah, så kom typ nyss precis hem därifrån. jag satt vid datan hela tiden (a) fast jag ringde kewin oxå, saknar han tvär mycke.
jag är typ tvär förkyld -.-'' låter helt cp på rösten & tät i näsan som bara den! -.- men iaf så ska jag va med natta i morgon, skulle egentligen ha sovit över hos hon, men så tyckte inte min mamma de för jag är så förkyld. hon tyckte jag ska vila upp mig för nyår & sen ska natta sova över hos mig på söndag nästa vecka när vi har huset för oss själva har vi bestämt :) <3
btw, ska vara med kewin simon victor & ksk elin & mika oxå, på nyår hihi :D det blir kul de. då ska jag verkligen inte vara förkyld iaf.



kisses

dagens outfit.


jeansleggins: vero moda
linne: gina tricot
spetslinne: vero moda
sjal: h&m

sjalen idag oxå hihi :$$ nu kmr snart angelica så jag måste skynda mig och gå ut och möta henne. och juste, i morgon ska jag va med natta det blir mysit det ! :') kommentaren på nattas blogg hahahahaha! inget liv -.- ah , ngn kommenterade att vi va tre äckliga fjortisar  ahahah. aja ska dra ut i snön nu :o

kisses

pics.



bara några av alla 145 bilder vi tog idag! :o men i morgon kmr sötnosen hit och då ska vi föra över exakt alla bilder till min data :) och så ska vi ta fler bilder ffs! jag ska göra ny header.

kisses

angelica .

shue :D

bilen gick knappt att komma ut idag i snöovädret, så mamma körde mig till angelica i morse ist, så åkte vi till rean efter jag hade vart hos angelica.
iaf, hade de mysit hos angelica iaf :D kollade på beck, tog massa bilder, grejade allmänt. hihi myspys! :D måste få alla bilder från angelicas digitalkamera, har inte fått dom än. men bilderna kmr sen!


just nu.

kisses


vaken

hallå! vaken så här tidigt trodde nog ingen om mig! hihi, inte jag heller. jeanie älsklingen är inne på msn från filippinerna! shit vad jag saknar henne den älsklingen. vi skriver till varandra hela tiden, omg hon måste komma hem!
jag och mamma ska snart åka, vi ska till rean tidigt! ah jag vet inte riktigt vad vi ska köpa, men vi får se :) hihi. bloggar mer sen då! jeanie kom hem!


dagens outfit.
sjal: h&m
tröja: vero moda
byxor: gina tricot

kisses

just nu ...

... har jag tråkigt och tänker på om jag ska ringa ngn annan eftersom felle den bögen svek mig. -.-''


just nu .

i morgon ska jag nog va med angelica om inte mina kusinbarn kommer , ah för det har hänt lite saker och så :// tara var är du när jag behöver dig? :'(

kisses

tråkigt - yes.

jag tyckte att jag hade planerat min dag bra: ringa ngn och va med den personen en stund. men asså ingen kan! -.-
nu ska jag byta om och se om jag kan hitta ngn som kan va med mig . jag är lixom desperat! ;o

kisses

linserrr från och med nu .

GOD JUL!

och gott nytt år. jag ksk ska vara hos simon på nyår med kewin victor elin mika , ah tror de va dom, haha men jag vet inte riktigt ännu :) HOPPAS DET!
iaf, bääääst julafton! jag fick:
- linser! (det äger shit va glad jag är)
- iPod lila


den ser blå ut där - den är lila egentligen.

det var det viktigaste av det jag fick. men haha jag fick ju såklart massa annat oxå, massa kläder och allt. TACK så jättemkt!
jag saknar kewin ngt hemskt , usch :(
men tack för alla sms idag , människor! men jag kan inte svara, hihi ni vet varför. men god jul på er oxå!
nu ska jag kolla på tv. chiao.

kisses

julafton + dagens outfit

god jul!

för alla som vill veta så vaknade jag för en stund sen, då gick jag upp ur sängen (svårt) och duschade och fixade mig, nu måste jag hjälpa mamma med lite saker och sen ska vi åka till farmor och farfars grav. sen kmr mormor och morfar. och shit jag kan inte vänta tills jag ser vad jag får! jag bloggar efter det, jag lovar.




dagens outfit! inte speciellt julig , meen ah de får gå.

kisses

lalala.

jag har inte hunnit ta snö bilder med ngn ännu, eftersom jag har varit sjuk nästan hela tiden när det har vart snö. det suger. men jag och lina har faktiskt några snöbilder från när vi åkte skidor för ksk 2-3 år sen , hihi (a) några såna bilder kan jag väl slänga in. felle tara och jag har förresten oxå några bilder i snön från förra året, när jag och felle åkte pulka nerför en backe när hon hoppade på mig och svängde över ett stort hopp med pulkan så jag fick ont i min rumpa hihi (/) , ah så kom tara med sin t-shirt hahahahah. eller när jag och natta hade snöbollskrig när vi väntade på bussen, oxå från förra året. men som sagt, inte några snö - minnen - bilder från detta året ännu. men det ska ske! så fort jag är frisk, vilket verkar ta ganska lång tid för mig "/ jag har fortfarande lika hög feber som förut, asså det är helt sjukt! jag kmr nog troligen inte vara frisk i morgon på JULAFTON heller. fast det är ju bra, då sover jag nog tills vi ska öppna julklapparna och då går det nog snabbt haha (/)
jag skulle egentligen vart med felle idag, men jag får inte gå ut med feber för den där doktorn, och jag vet inte ens om jag orkar med något alls idag. och jag tror inte att felle orkar sitta och bara vänta på att jag ska vakna om jag råkar somna haha.
jag spelade det där msn - spelet röj flaggor (?) med angelica jag vann ofc överlägset 2 gånger! :D
jag har inte lämnat min julklapp till hanna än :o borde nog göra det snart eller?
nu ska jag hämta lite chips som vanligt. fetto! hehe , saknar alla! ni får gärna ringa ffs!

kisses

snart julafton ffs ! ;o

oh shit, jag är helt förvirrad tror jag faktiskt. jag har nästan helt glömt bort att det är julafton värsta snart ju! jennifer andersson påminde mig om det alldeles nyss haha. jag har haft massa saker att tänka på, hihi, som feber, julklappar (ah det tillhör ju julen , men det tänker inte jag på) , ah lite sånt. hehe (/) frysit som en äkta jude har jag gjort ett bra tag nu. hos doktorn sa dom bara att det var ett virus i kroppen men hallå eller?! det säger dom ju alltid, det är ingen idé att gå dit mer nu -.-
kewin kom hit idag, helt orädd för mina sjukdomar hihi. vi hade det mysigt och kollade på ghost whisper och ngn annan film och andra avenyn och lite så . det var mys! han åker i morgon ! :/ fiiifan va jag saknar han redan.
vi hade julklappsbyte oxå , hihi jag hade köpt ett halsband till han med typ ngt på och så stog det ngt på , haha men jag fatta inte riktigt vad de stog förrän kewin översatte det för mig hehe (a) ah, så fick jag ett jättefint halsband av han oxå, tack älskling ! <3
jag vet inte om jag ska vara med felle gumman i morgon, men jag får se hur jag mår. just nu mår jag piss. ska nog ta och sova en liten stund hihi (a) men nu ska jag hämta chips! tjockis...

kisses


ddagen.

tjulululu :D

jag mådde inte jätte bra i natt, & jag ska till doktorn idag >: men kewin kmr snart, om ksk en halvtimme eller så, ah så jag sitter här & väntar. ganska tråkigt har jag oxå, kollar på smallville & har målat naglarna i rosa :c haha tuffing (hh)
jag har fortfarande inte köpt julklapp till kewin & omg det är sista dagen vi träffas idag! :o han åker ju till danmark i morgon >:
nu orkar jag inte skriva mer just nu, jag har ont i magen & ska vila en stund (a) bloggar mer ikväll :)

kisses


126 besökare :c

hej alla 126 besökare!

kollade på statistiken alldeles nyss. ni är riktigt duktiga faktiskt :) 126 besökare haha :D



ah för dom som inte ser så är det 126 besökare där 8D det är bra, fortsätt så ffs!
nu ska jag tjocka mej med chokladen jag fick av tara sötnosen, som dom kom med. eriksson & viktor skulle var med, men dom kom lite senare & så skulle tara & natta gå. eftersom jag har feber så fick jag inte gå med för min mamma :/
jag tror att kewin kmr i morgon, det är bra (y) <3 han åker ju till danmark på onsdag >': bara lämnar mig ! :'(
dagens låt: akon - wake it up.
jag fryser!
tara tkr att mitt rum ser ut som i en ikeakatalog hahahhaah x) & natta tkr det är som ett omklädningsrum haha med två speglar hahaah xd älskar er sötnosar <3
nu vill jag sova :f fast jag ska kolla på julkalendern haha :c

kisses


fredagsmyyys hihi (/)

det finns en dag då man kan andas ut
man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
since i moved here all i do is mysamys - yes we do
det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör
snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör
nu är det slut på veckan
det är dags för fredagsmyyyys!

måndag? haha vem säger att det är måndag? :) natta är dum som tror att det är måndag idag :f

kisses

tara & natta är mina älsklingar ;o <3

tara & natta gick precis, när dom kom hit så orkade vi inte stå upp så vi satte oss ner mitt i hallen & öppnade presenterna som vi fick av varandra xd jag fick halsband av dom! :D tack sötnosar!
dom kmr snart tbx för haha tara glömde ge en sak , haha en choklad för att jag är sjuk xD dom är för söta, jag saknar er riktigt mkt. <3


för dom som inte ser så är det halsband ;) love- halsbandet fick jag av tara , det andra fick jag av natta :') tack sötnosar! <3

jag är helt slö i armarna jag kan typ inte ens skriva på datan ;o jag vet inte om jag ska sova lite nu, eller om jag ska se på tv, jag vet inte. ah, men bloggar nog mer sen.

kisses

måååndag.

mår väl lite bättre idag, fast det är väl för den där alvedonen jag fick. i natt hade jag sån där hög feber igen , hehe , det suger :/ kewin fick inte komma idag för sin mamma, så natta & tara kmr en stund för vi ska byta julklappar :D hoppas dom blir glada för det jag har köpt till dom höhö 8D
jag har gjort om hela min design på bloggen, blev det bättre lr sämre? :)
ahh , nu kmr dom snart, jag måste fixa mig lite så att jag ser skapligt frisk ut.

kisses

ny design :D

tjuuue :D

jag har fixat min design lite, vad tycks? bättre än förut eller? :D hihi ska fixa lite till, ha de gött så länge.

kisses


tog från natta ;$ min kk ;o <3

133 tonårsfrågor

- 6 frågor om förhållanden
Är du singel? - nej :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ahh lite
Hur många har du varit kär i? - inte för jag har räknat men ;o
Är du kär just nu? - yesssss!
Gillar du någon? - ja!
Vem isåfall? - kewin :D <3

- 10 frågor om dig själv
Namn? - jennifer
När fyller du år? - september
Några piercingar? - 4 [öronen
Vad har du på dig just nu? - team sportia byxor, tröja, bh, trosor, strumpor, adidas tröja
Vilken årstid är bäst? - haha alla utan hösten vafan ;o
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sova till 1 utan att bli väckt, ligga i sängen bredvid ngn sötnöt , helt ensamma i huset (a)
Vad tycker du mest om hos dig själv? - öö, typ att jag vågar säga imot andra :D
Vad är du bra på? - allt elle :o 
Vem älskar du mest på denna jorden - familjen, släkten, kewin & vännerna   
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tsm med ngn ;$ 

- Kärlek
Är du kär just nu? - jao
Har du kysst någon idag? - nope, är sjuk idag >: 
Har du ett förhållande? - haha ah elle va man säger ;)
Är du romantisk? - mest av alla!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nope,
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon- haha ja xd  
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - öö de kmr jag verkligen inte ihåg (a)
Hur länge höll det? - hihi några dagar ksk ;o
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ah haha i 1an ksk ;$
Vem sov du senast bredvid? - min lillebror :D 
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hihi får nog inte säga (a) 
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nepp
När fick du din första kyss? - haha 1an typ xd
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -vet inte x)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha öö ne xd
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - haha yess xd
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat (a)
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - vara sig själv
Är du mysig av dig? - tvääär mysig :D



- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - tara.  
Vem är den roligaste av dina vänner? - felle, filippa, tara x)
Vem är snyggast av dina vänner? - natta :o hon är min kk!
Vem är mest partyprisse? - tara & natta haha
Vem är den du helst har filmkväll med? - alla vafan ;o
Vem är din bästa vän? - tara, natta, jeanie, felle, hanna, angelica.  
 
- 12 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - mamma x)
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ganska
Vem är farligast i din familj? - yngsta bror ffs!
Vem ser roligast ut i din familj? - haha jag
Vem är coolast? - jag!
Har ni något husdjur? - fiskar (a) men jag har haft en hund!
Vem har du mest gemensamt med? - yngsta bror haha  
Vem står för underhållningen? - victor
Vem sover du oftast med? - victor tror jag xD
Roligaste kvällen med familjemedlem? - hehe ?
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 1 halv minut sen xd
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 1 halv minut sen xd

- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? - sovit, vaknat, träffat kusin, sovit
Har du varit glad idag? - yes , ganska
Har du varit ledsen idag? - lite.
Har du gjort något bra idag? - städat ! ;o
Vad ska du göra nu? - sova, kolla på tv.
Har du gjort något dåligt idag? - neh , tror ja inte :D
Vad har du ätit idag? - en halv macka & kladdkaka
Har du duschat idag? - neh , ja kan knappt gå upp ur sängen
Är du trött nu? - ahh.
vad händer imon? - om ja inte är sjuk ska jag va med hanna & kewin, men ja tror itne de blir så
Har du varit i skolan idag? - neeh, julloooov!

- Annat

Hur mår du just nu? - nää? ngt du missat elle?
Har du piercat dig? - heh öronen?
Är du hungrig nu? - ja fast ja kan itne äta
Vad är klockan nu just nu? - 11.44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, bdb , msn

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - natta xd 
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - hanna
Vem sms:a du till senast? - får inte smsa >:

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - nehh >:
Vilket är ditt favoritband? - band? :o
Vad gillar du för musik? - rnb

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - yess
Har du fler än 3 jeans? -  ah
Har du fler än 5 tröjor? - yessbox

- Smink & Hår
sminkar du dig? - ah
Uppsatt hår eller hängande? - beror på vad jag orkar (a)
Plattar/lockar du håret varje dag? - yees
Duschar du varje dag? - jao
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - neehh

jao bara för jag har tråkigt :) saknar så många! jag har ont i magen oxå, så jag vill sova nu >: ikväll ska jag se på wallander om jag orkar heh, med pappa (a)
ah , men ja ska va lite social mot folk, eller sova nu :)

kisses

tjo bre

igår va jag verkligen helt död , med 40,1 graders feber & ändå hade jag fått 2 alvedon & 1 ipren. mamma ringde till sjukhuset & dom sa bara att ja skulle sova, haha men de va ju vad ja hade gjort hela dagen -.-'' haha, så hade jag satt mig upp mitt i natten & sa att ja ville gå ut i snön elle ngt, & så hade jag frågat om victor hade brytit benet igen xd
jag mår ganska bra idag , heh jag tror inte att jag har ngn feber just nu iaf. men jag är helt cp , typ snurrig & går vingligt hehe . jag får nog va hemma i morgon oxå :/
idag har jag & kewin vart tsm i 3 månader! grattis till oss elle ? :o
hihi, nu ska jag snart ringa han , men jag ska äta lite först (a) fetto.
min kusin & mormor & morfar kmr snart, jag ska försöka se ganska normal ut då. bloggar nog mer senare

kisses

fffeber.

jag har såklart 40 graders feber & ont i hela kroppen, har legat & sovit typ hela dagen, men nu har jag fått en ipren & mår ganska skapligt. jag har legat i sängen hela dagen & tjockat mig, ätit chips, choklad, pizza, ah typ de x'D
men jag måste va frisk till måndag & tisdag!
- måndag ; hanna & kewin
- tisdag ; kewin [byta julklappar , men jag har inte köpt ngt ännu :oo
aja, ska sova nu igen, hihi jag måste lägga mig åt sidan för ryggen gör cp ont. men bloggar ksk mer ikväll, jag venne. hallå tyck lite synd om mig & min bror!
& förlåt natta .. vi får sova över ngn gång efter jul .. <3 saknar tara oxå! kewin dig oxå, i morgon kewin har vi vart tsm i 3 månader! förlåt att jag är sjuk då ... -.-''
mitt rum är äntligen fixat oxå!

kisses

lite dålig uppdatering.

shu bru !

förlåt för dålig uppdatering & shit, men jag hann inte blogga igår, jag orkade inte det heller. lite dålig start på jullovet.
igår efter skolan stack kewin hem till mig, ah då upptäckte vi att jag hade cp hög feber, men det va inget som vi brydde oss om så mkt. haha typ hela jag snurrade & jag somnade på kewins mage. goare mage finns inte! som en kudde fast mkt bättre!
ah , så skulle jag ju på tjejkväll hos elin. vi skulle byta julklappar & så, & det va tänkt att jag skulle ringa dom & säga att jag hade hög feber, men jag skulle precis göra de, när min ena bror kom in & skrek att victor min andra bror, hade skadat sig när han åkte pulka & skulle hoppa från ett "litet" berg med pulkan, som ksk va 2,5 meter högt. ah så hade han lyckats hamna på foten & den blev bruten , så vi fick köra kewin ner till bussen & körde mig till elin. där va de mysigt som vanligt, men jag låg i soffan med hög feber & magont & sov för det mesta.
sen ringde pappa & sa att han skulle hämta mig för ja hade feber, ah så dom hämtade mig, victor & mamma var på sjukhuset. ngt var brutet i foten, men doktorn visste inte, så dom fick vänta där till 1, utan mat & allting. ahh så kom jag hem, ringde kewin & sen somnade jag bredvid min yngsta bror. jag vaknade flera ggr i natt, han låg på mig eller körde ut rumpan på mig hahah. sen vakna jag när victor kom hem med kryckor, han behövde inte opereras som tur va!
ah , så nu ligger jag i soffan framför tv:n & tjockar mig med godis & cola , hög feber & magsjuka har man oxå. victor har gips & kryckor, de e synd om honom! :/ 
ah , jag tror inte att natta kan sova hos mig idag då, så natta RING NÄR DU SER DET HÄR!
nu vill jag äta ngt & hämta mer cola. ska nog försöka sova oxå. alla ni som har mulat mig sen snön kom , de är erat fel att jag är sjuk nuuu -_-

kisses


god natt babessss'

nu ska jag sova , det är endå snart jullov ! :D
god natt babes.

kisses

hanna & shit :)

shue

jag har vart med hanna hela dagen :D vi brottades i snö stormen & satt & greja & prata typ. sen stack vi på basketavslutningen, hihi jag sprang runt & greja där med alla möjliga ;) sen fick jag skjuts av angelicas mamma hem, det var snällt :D <3 , vi kom typ inte ut med bilden för all snö så vi stog där en kvart lr ngt & haha tog fart med bilen hahaha. undrar hur de går till skolan i morgon, när jag & felle ska gå dit ;o


hahahahahhaha :) <3

kisses

trött.

haha , jag va med angelica & kewin idag då, vi bakade xD haha kul (y haha angelica kletade smet i typ hela kewins ansikte hahahahahahahahahaha! sen stack angelica & jag & kewin va hemma hos mig & myste ;) <3
i morgon ska jag va med hanna. hihi det blir oxå mys de!
nu vill jag sova >: men jag väntar på att kewin ska ringa , hihi (a)

kisses

skola höhö

shue bre.

just nu har jag lång rast hehe, har nyss haft en språngmarsch genom hela skolan med angelica som en arg kossa efter mig xd vi stog & örfila varandra, så sprang jag & hon jaga mig. sen haha kom vi tbx & alla trodde vi va jätte arga på varandra, men hahahaha så gick vi & höll varann i handen xDD
vi hade jeppedy lr ngt shit på biologin.
läraren: vad heter han som uppfann glödlampan?
amanda: jennifer säg att han heter einstein!!!
jag: EINSTEIIIIN!!!!
läraren: öö, ne. men vad är jimmy carter känd som?
amanda: skådespelare, säg skådespelare!
jag: SKÅDESPELARE!!!!
läraren: neee, haha, amerikas president.
hahahahahahahahah! yess, vi vann inte iaf!
sen ska kewin & angelica följa med mig hem :c haha vi ska baka muffins till min & angelicas basketavslutning i morgon x) hahaha , längtar asså!
aja, nu drar jag. bloggar mer ikväll.

kisses


jenniferrss dag.

sha

idag var jag bara i skolan till typ 1, sen stack jag till mammas jobb för ja skulle till doktorn, & slapp resten av skoldan som skulle vart till kvart i 4 :c
haha jag fick tväär ont i ryggen när thore satte sig på min röv , hahah , kunde knappt gå sen xd så halkade jag flera ggr på vägen fram & tbx från skolan , lyckat jennifer (y)
när jag stack från skolan så mötte jag kewin & han följde mig till min mammas jobb :D tack kewin. <3
ah så skulle jag till doktorn då. knäna va tydligen bara ngt för jag växer, det är därför jag har ont. mamma köpte två knä stöd shit , venne va det heter (a), sen efter doktorn, men iaf, hälarna hade jag ont i för jag tydligen inte va plattfotad lr ngt shit :s haha så "kudden" i foten tar i mot när jag går, därför gör det cp ont i hälarna :o haha men jag behövde inte opereras iaf ;) haha så jag ska få special inlägg till hälarna 8D
ah, sen efter så stack jag & mamma & skulle handla, då träffa jag angelica & gick med henne medans hon köpte julklappar & sånt :) jag är snart klar med mina julklappar men asso vafan ska jag köpa till kewin ?!! :ooo HJÄLP MIG !!!!!!!!
ah nu har jag precis gjort en stor pepparkakshjärta haha :c med massa socker & ngt mer på, som ja la ut över hela den & sen lite nonstop på (yy) haha , no life. ah men jag skulle ta kort på mitt konstvärk! men jag glömde det & börja äta lite av den (a) haha men angelica & kewin som kmr med mig i mon efter skolan ska allt få se den ;) haha i morgon ska vi 3 baka, undrar hur det går ... sist jag & hanna baka så blev det smet i halva köket & smet i ansiktena + att vi nästan spydde av all smet som vi hade ätit xd haha så låg vi på golvet & mådde cp dåligt ;$ hahahaha!
nu ska jag snart duscha, sen ringa kewin & sen kolla på andra avenyn. om det går idag xd hoppas att det inte har slutat för året!
natta ska nog sova hos mig på lördag! käääärlek på det ' (LLLLLLLLLLLLLL) saknar henne den bitchen!

kisses

omg stressss!

shieeet jag kom nyss på att det snart är jul! & jag har massa människor jag måste köpa presenter till! :o
- tara a
- hanna a
- natta
- angelica
- filippa
- kewin
- victor
- oscar
- pappa
- mamma a

& nyss upptäckte jag att jag bara har 96 kr, & 90 kr måste gå till filippas present , för vi tjejerna i klassen har bestämt att vi ska köpa för 90 kr till en av oss, till tjejkvällen som vi har på fredag när vi slutar skolan. omg jag är riktigt stressad!

kisses

borta bra men hemma bäst.

tjululu

jag funderar på att göra om min blogg lite, det känns lite tråkigt att ha samma hela tiden :) men 2 problem:
- det finns bara dåliga bilder till header & känner inte för att leta upp nåra bra.
- det funkar inte att ta bilder från google & lägga upp som bakrundsbild på bloggen, det blir bara vitt då.
ngn som kan får gärna hjälpa mig! (a)
jag ska försöka göra lite bättre själv, hehe men det funkar typ inte.
min kusin fixade min 3:e spotify till mig btw! tack så mkt :D<3
nu kmr jag nog ha en slö kväll hemma framför tv:n . hm , har biologi prov på onsdag, men jag hoppas att dom endrar det tills efter lovet. jag måste vell plugga lite för säkerhetsskull, men ah, det är tråkigt :/ men jag orkar inte med fler omprov! mina betyg är redan åt helvete & det kmr inte bli bättre med ännu fler omprov.
saknar kewin tväääär mkt !


dålig cam bild från just nu.

kisses


trött.

jag vakna typ precis , ganska dåligt tajmat eftersom kusinerna & dom kmr ganska väldigt snart. jag får skynda mig att fixa mig & så, & städa upp lite. men det får vell gå ganska snabbt.
kewin tack för det där musikprogrammet verkligen! shiiiet va de äger!
nathalie billgren ! saknar dig ngt vääääldigt! tara du oxå. jeanie kom hem !
måste fixa mig, bloggar mer sen.

kisses

god natt ;o

god natt bitches!

kisses

higher,

shue bre :D

jag har vart med kewin idag, från tidiga morran till sena kvällen typ :D myspys. jag spelade match mitt på dagen, hehe, gjorde typ 4 lr 6 mål, kmr inte riktigt ihåg (a) fast jag har inte tränat på så länge så jag är ganska nöjd. & så vann vi matchen med 47-37, & vi har vunnit hela serien nu :'D göttt de tjejjor!
kewin ladda ner värsta bra musikprogrammet till mig idag, aimp heter de. det äger! tack älskling :D <3
dagens låt: higher - erik grönwall
förlåt för lite dålig uppdatering btw, jag hinner inte riktigt med att blogga hehe ;$
men nu är jag riktigt trött, jag ska sova bredvid min kära bror i natt! undrar hur de går, han brukar ligga & boxa mig :$ aja, jag får vell slå tbx hehe (':
jag saknar jeanie & tara & natta enormt mkt! usch på dom! <3
nu tror jag att jag ska ringa kewin , & sen ska jag nog sova , jag är typ jätte trött. men jag bloggar mer i morgon, då kommer min morbror & kusinen & moster. hehe, saknar dom faktiskt.


kewin jag älskar dig.

kisses

hahaha värt


hahahahahaha x) väääääärt !
haha typ gammalt men ah xd
aja nu ska ja kolla på tv.

kisses

haha tråkit :)

09-test.


OM DIG
Namn - jennifer
Bor - hemma x)
Syskon - 2 bröder
Ålder - 14
Född - hahah räkna :D
Ögonfärg - blågrön
Längd - pff, lång
Sko storlek - 38-39
Höger eller vänsterhänt - höger :D
Stjärntecken -  åååå de kmr ja inte ihåg nu :$
Hårfärg - blond
Födelseort - venne (a)

DAGENS:
Låt - 
 good girls go bad - cobra starship
Saknad - kewin , tara (:
Kläder - team sportia byxor, linne, strumpor, bh, trosor & tröjja.  
mat  - kebab
Göra sen - dusch,
Godis - snusklubba

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp -  hahah ja ibland (a)
tycker du om godis? - yesss!
Hur många gånger i veckan äter du godis - haha tjock , varje dag (:
Äter du oftast nyttig mat - pff, alltid!
Tycker du att du själv är söt/snygg - fuck no
Du ger mycket komplimanger till andra -  yesssbox!
Är du nöjd med ditt förnamn - näe
Tycker du att du själv är smart - SMARTAST!
Vad är det sämsta hos dig -  allt -.-
Vad är det bästa hos dig - min humooorrr & mitt prat yäah :D
Har du bra självförtroende -  ne xd
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - hela dagarna (a) haha ne, venne, räknar inte :)
Du tycker om att vara med det andra könet? - haha alltid!
gillar du dina grannar - haha vissa av dom ;)
Gillar du skolan -  nesh!
Har du någon gång skolkat -  yes.
Spelar du något instrument -  haha ne :D
Sporter/aktiviteter du har gått på - typ allt haha: basket, simning, gympa, dans, taekwondo, judo, fotboll, ridning. (a)
Har du några tatueringar - snart så (:
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - haha ofta iaf :D man måste se hur man ser ut ;)
Tycker du om djur - ah, dom som inte rivs & hoppar på mig :)

BRUKAR DU...
Sova - yess.
Ta mediciner du inte borde ta - haha (a)
Snusa - fuck no!
Klä dig i svart - ibland,
Lita på folk - ahh, dom flesta
Drömma mardrömmar - haha,, den senaste veckan har jag drömt mardröm varje natt -.-
Gå i skolan - ja,
Gå i kyrkan - neshhh!
Ljuga - heh (a)
Vilja dö - noo


HAR DU...
För många vänner? -
  haha nääj då :D
 Någon psykisk sjukdom? - hahahahahahahaahah ne? xd
Skadat någon? -  hehe, ja (a)
Färgat håret - yesboxx.
Några piercningar - öronen (: jaag ska ha i naveln & läppen oxåååå! :ooo
Några tatueringar -  snarrt (:
Egen dator - jaaaa! :D
Gjort bort dig rejält? -  ja :)

ÄR DU...
Snäll - 
 självklarrrt :)
Snygg -  nej
Söt -  nope
Kort -  nesh, längst!
Klantig -  haha ja xd

jaag har tråkigt , men nu pratar jag med kewin i telefon oxå :') de är bra ;) haha nyyyyttt rum oxå!

kisses


skolan haha

sry att jag inte hann blogga igår kväll, hade fullt upp med mitt so omprov som jag ska göra om 20 minuter -.- just nu har jag rast, jag & angelica skulle gömma oss men sen såg vi att datasalen va öppen & då stack vi in här ^^ jag har inte träffat kewin ngt alls idag, & kmr nog inte göra det heller :/
golvet i mitt rum har gjorts om! innan omg va fult, nu- skiiiit snyyygggttt! ikväll ska jag få flytta in i mitt rum igen tror jag, & så ska vi baka pepparkakor x) äntligen eget rum! nu behöver jag inte sova i tv rummet iaf ^^, & normalt golv i rummet! jag vill heeeem!
aja, angelica verkar vilja ha datan nu xd . bloggar mer ikväll tror jag (a) ha de gött så länge.

kisses


tha town (y)

vi hade precis håltimma på typ 2 timmar, så elin linnea bladh johanna angelica & jag stack ner till stan & käka mcdonalds & lite så. jag fick en gratis glass btw! bara för det var ett hårstrå i min hamburgare, så jag gick fram med den, då fick jag välja mellan en ny hamburgare lr en glass. haha jag tog glass! 
linnea köpte ny percing , haha två stycken för den första tyckte hon inte om & fick inte lämna tbx den, & hon våga inte fråga själv så jag & bladh fick göra det hahaha. först kom vi inte in för jag tog dörren fel, sen gick jag in i bladh när hon öppnade dörren åt fel hål ahahahah! sen en gång till, hon där inne måste tycka att vi är jätte konstiga x) vi kom flera ggr oxå.
aja, ska ha teknik nu, så måste typ dra nu. bilder kmr sen!
btw, saknar jeanie. hon sitter nog på ett flygplan nu lr så har hon mellanlandat i tokyo. saknar dig!

kisses


träning!

shaa :D

har precis kommit hem från hanna typ, haha vi hade jättemysigt & kul :D det va länge sen vi va hanna, men vi hade riktigt kul idag ;)
nu ska jag till träningen. jag tror jag kmr inte för sent idag oxå, haha det får jag typ inte göra längre, så jag måste börja fixa mig nu.
ha de gött så länge.



kisses

tråkit - yesss.

tjo bre '

ska snart duscha & sen sova lr kolla på tv, vet inte riktigt. jag är ganska trött iaf. har vart med kewin hela dagen, fast han kolla fel på bussar så han kom lite senare än va som va meningen haha. jag gjorde värsta frisyren på han asså jag e cool! fast håret la sig ner sen haha xd .
i morgon natt ska min jeanie till filippinerna & kmr inte hem förrän om 2 månader nästan! det suger, asså jag kmr sakna henne som bara den! fast jag saknar henne redan, usch! jeanie , bara lämna oss här i kalla sverige, helt ensamma & bara vänta på dig att komma tillbaka. ingen jul med dig, ingen nyår. inga sms lr samtal från dig, inga samkörningar till träningar lr korta promenader & bara gå runt & prata. allt detta måste jag & alla andra sakna i 2 hela MÅNADER! men jeanie, ha det bäst! saknar dig redan gmn . <3


va bara tvungen att stryka över mitt ansikte, haha usch.
en bild från i somras lr förra sommarn , kmr inte riktigt ihåg :D men vi hade iaf vart i stan tror jag? vi hade vart på willys & köpt godis & träffat några, sen stack vi hem & hoppa på studsmattan haha :D våran buss hem hade typ nästan krockat, du slog mig i magen när den bromsa & jag haha slog i huvudet i stolen framför x)
minnnnnen ' <3
saknar dig redan , jeanie, men du måste verkligen ha det bäst! i love you.

nu ska jag duscha!

kisses

sho bre.

ligger här i sängen & typ väckarklockan ringde för en stund sen, jag ska snart ta bussen ner till stan & möta kewin. sen ska vi gå & hyra några filmer & sen dra hem till mig.
nu måste jag platta håret & skynda mig till bussen.

kisses


rubrikk.

jag är typ skit trött & jag tänker snart sova. jag har nyss kollat på robinson, haha. nu ska jag duscha & sova sen typ. ligger i sängen & inte har ngt att göra , det är inte så kul endå :D ska iaf va med kewin i morgon oxå, haha.
nu ska jag duscha.
dagens låt: so you can cry - neyo
ha det bäst biatches!

kisses

go morron då .

go morgon alla folket!

vakna typ för en stund sen av min väckarklocka, har precis ätit 5 mackor & ska till bussen till kewin om lite mindre än 1 timme . jag är typ lite trött, fast jag har sovit 10 timmar i natt. det var ganska bra haha. jag va typ skit trött igår, så jag somnade vid 23. hehe.
nu måste jag nog fixa mig lite så att jag inte kmr för sent till bussen. lycka till, felicia jaber! hon vet vad jag menar, älskar dig gmn <3
ha det bäst.

kisses


trötttt .

kom typ precis tbx från hannas fest, riktigt mysit! vi låg typ i sängen, kolla på film, åt, tjöta, åt, ah massa :) riktigt kul vare! det måste göras om :)
iaf, är tvääääär trött nu. ska nog duscha & äta lite & sen somnar jag säkert. i morgon drar jag till kewin ganska tidigt typ, haha vid 11 tror jag. så jag måste verkligen sova nu typ! ;o

aja, ska duscha nu iaf.

kisses


viktigt, läs!

Killar bara läs & Lär !

15 lätta regler om din tjej eller om den tjejen du gillar.



1. Ring henne minst 1gång om dagen

- Va inte rädd, våga ta chansen! hon kommer alltid att svara

2. Om hon ringer dig

- Klicka aldrig upptaget! du förstår inte hur ont de gör

3. När hon säger att hon älskar dig.

- Då menar hon det med hela hennes hjärta

4. När hon kollar dig i ögonen, sedan upp i håret, och sedan ner i marken

- Tycker hon att du är skit snygg, söt!

5. När hon kollar dig i ögonen

- Kolla inte bort försen hon gör de, kyss henne ist om du är smart

6. Va stolt över din flickvän! / Den du gillar.

- Kysser du henne inte inför dina killkompisar, kan hon tro att du skäms över henne.

7. När hon kollar på dina läppar och sedan dig i ögonen, och kanske blir lite röd

- Vill hon iget mer än att bli kysst!

8. När ni myser med varandra

- Kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne

9. Om hon inte hört av sig på ett tag.

- försäkra dig om att hon mår bra

10. Börjar du märka att hon kollar surt på dig, ger dig konstiga blickar som du inte känner igen

- Gå fram till henne, ta henne i handen gå iväg till något ställe där ni får va ifred  och fråga om du har gjort något, men komihåg Att inte börjar skrika eller slå henne! för då kan du lika gärna glömma henne

11. Du ser tjejen gråtandes en bit bort ensam, och du går med dina Killkompisar ute på stan.

- Just i de ögonblicket, skit i killarna spring fram till tjejen, ge henne en kram, stryk henne över håret o fråga vad som står på

12. Skäms inte över att ta hem henne medans dina föräldrar är där.

- Just då, kan jag lova att hon kommer att tycka att du är småtöntig.

13. När hon biter sig i läppen, kollar ner i marken, och försöker se gullig ut.

- Tvivla inte! bara kyss henne, ge henne en kram iaf!

14. När hon har en svår period.

 - Va den som alltid finns för henne, kanske inte den som ringer stupikvarten för att kolla så hon mår bra, för då tycker hon att du är överbeskydande Men fråga, henne försiktigt och krama henne, kanske  varannan dag.

15. Lita ALLTID på din flickvän! alltid alltid alltid! VÅGA berätta Vad som helst för henne, hon kommer att finnas där!

- för hon finns där för dig till 110% 24timmar om dygnet! Hon vill att du ska kunna lite på henne, för jag lovar,  Så mycket litar hon på dig!


rubrik typ.

tjulululu ,

jag ligger i sängen hos mormor & morfar, ska snart äta & sen dra till fest hos hanna :) i morgon ska jag nog till kewin oxå :)

hanna fyller år på söndag & hon ska ha fest idag :D riktigt kul blire, massa film & grejor.
juste, han inte blogga igår, jag kom hem sent & va typ riktigt trött. men aja, ska äta nu, bloggar nog mer ikväll lr i morgon.


syskonkärlek

kisses

mkt bilder nu då (:

shuue.

hade mysig dag på hemkunskapen idag (: vi bakade pepparkakor & lussekatter & lyssna på julmusik. jag tog massa bilder haha :D det kmr typ tusen bilder nu tror ja :D


arta & berthage haha :)


thore jonte hanna & berthage tror jag (:


tina arta sofia & izabella i bakrunden :P


min människo - lusse katt yäah . för fin för att ätas :D


haha snyggt :)


angelica & jag haha inte så fin bild på mig xd


tina & jag haha :D


haha snyggt av bladh & angelica ! :D

orkar inte skriva ngt mer typ nu. ska snart åka & handla kläder med mammsen på rean. hoppas jag träffar massa intressanta människor & får mkt köpt haha :D bloggar nog mer ikv.

kisses

beautifuuul '

shoo bre .

ligger i sängen & pratar med kewin i telefon, & kollar på scrubs. jag är tväääär trött , jag somnar snart -.-' fast jag måste duscha först ..
kewin drog med mig direkt efter skolan & vi kolla på typ wallander & ngt mer xd mys som vanligt :D


kewin jag älskar dig <3

nu ska jag kolla på efterlyst & sen ska jag duscha haha :D ha de gött.

kisses

tja fan

tja fan , sitter här i skolan & har tråkigt. jag va på bio igår med kewin & vi kollade på new moon, den äger! jag hann inte blogga ngt igår , för kewin följde med mig hem direkt efter skolan, då åt vi ltie & sen stack vi till bion, & jag kom inte hem förren ngt över 21 & då va det andra avenyn, sen duschade jag & sov. haha.
kewin tappade typ våra popcorn igår hahaha på bion, han tappa ut hälften typ x) & jag grät typ 4 ggr till new moon, men den ägde iaf!
nu sticker bladh & angelica från mig, måste följa med dom! kewin drar med mig hem idag, vi ska se på filmer yäah :D <3 ´
aja, måste dra nu. ha de .

kisses


RSS 2.0