februari i morgon!

Här är en lista över vad jag ska hinna göra innan februari är slut:
- FÄRGA HÅRET BLONT!
- Köpa mycket kläder
- Vara med människor som jag inte varit med på länge [Tara, Natta, Jeanie & Felle tex
- Börja vara socialare på msn
- Lägga upp fler bilder på både bloggen & bilddagboken.
- Sluta förstöra alla mina linser
- Plugga mera & sluta vara så jobbig & pratig & sprattlig i skolan (a)
- Få mycket bättre resultat på proven i skolan!
- Sluta bråka med alla
- Lägga mig & sova tidigare på vardagar :)

Det ska vi allt se om den listan kommer att fungera. I slutet av februari ska vi se av den här listan vad jag har lyckats med :) Nyårslöften fast ngt nytt, typ månadslöften!
Nu ska jag sova & börja med mitt sista månadslöfte ;)

trött,

Jag har grejat med photoshop hela dagen hihi. Kolla headern!
Nu ska jag duscha tror jag. Har nyss målat naglarna btw.
JAG SAKNAR MIN TARA!
puss & kram.

photoshop

Jag har nyss lyckats ladda ner photoshop, men bara prov, annars var det inte gratis. Det håller bara i 1 månad, men jag kanske ska få låna en skiva av Linnea & installera det riktiga photoshop. Tack Linnea!
När kameran har laddat ska jag ta lite fler bilder, men jag fixar med detta jag har så länge. Bloggar mer ikväll.


En bild jag gjort (a)


ojoj, dålig uppdatering därdu!

Har verkligen inte hunnit blogga, därför att igår var jag med Kewin & sen åkte jag till Bladh & sov över där. På kvällen var Bladh, Hanna, Löfström, Elin, Amanda, Angelica, Filippa, Johanna, Linnea & Fanny.
Vi kollade på paranormal activity, världens läskigaste film! Haha jag satt mellan Elin  & Linnea, mina ben ryckte typ, & jag skakade hahahah tvär mycket.
Efter den filmen åkte nästan alla hem hahaha, så det var bara jag, Hanna, Amanda, Angelica & Fanny som sov över hos Bladh. Men det var mysigt!
Vi la oss runt 3-4, & då sov jag mellan Fanny & Angelica. Men så surrade tvn för mkt enligt Angelica så hon gick från mig & la sig i soffan & inte sov nåt alls tror jag xd. Haha det kändes som jag låg på Fanny, iaf när jag vaknade. Fanny & Hanna snackar & har damp i sömnen kan jag meddela (;

Så åkte jag hem runt 12 idag, då var jag jätte rädd när jag var ensam i huset. Men sen kom Kewin & vi har myst hela dagen :) Han är fortfarande här, han tar en buss runt 23.00 tror jag. Jag är tvär trött, jag kommer somna jätte snabbt sen! Om jag inte är rädd för den där filmen hihi :$
Nu kommer bilder!

 

 
Födelsedagsbarnen!

 

 
Snyggt.                                                  Sovdags :)
 
Sovdags :)

Mycket bilder, det är väl bra :) Nu ska jag bli socialare mot älsklingen.

kisses


dagens outfit.

Nu är jag hemma. Har varit i stan med Kewin & Angelica. Jag & Angelica köpte coola presenter till Bladh & Hanna hihi. Satt i uppehållsrummets kiosk idag oxå med Sofia. Det var kul, haha alla kom & snackade med oss haha.


Tröja,
Linne
Jeans
Mascara & fundation
Utsläppt hår


Nu ska jag plugga för nåt tråkigt prov som jag har i morgon. Smsa mycket, jag kommer ha tråkigt. Vi ses ikväll.

kisses

hos angelica :)

Nu har jag precis duschat när jag är hos Angelica, & nu ska jag snart fixa håret & lite så. Vi la oss jätte tidigt igår, & jag vet inte riktigt när Angelica vaknade, för hon hade redan gått upp när jag vaknade, men haha jag vaknade runt 9. Hennes bror sprang utanför & skrek att jag skulle vakna tror jag xd .
Nu ska jag fixa håret, haha & hjälpa Angelica att passa hennes bror. Haha, han springer runt överallt. Jag bloggar nog mer sen eller senare idag. Jag måste köpa present till Bladh & Hanna idag oxå! Dom har ju fest i morgon!

kisses

värt att kolla!


HAHAHAHA värt att se!
Är hos Angelica nu :D Myspys.

kisses

dagens outfit.

Kewin är här, haha ska snart till Angelica oxå :) Ska sova där, vet inte om Bladh kanske ska med oxå. På fredag ska jag sova hos Bladh med massa tjejer (:


Leggins
Linne
Spetslinne
Kofta
Mascara & fundation
Utsläppt hår

Nu skriver Kewin (:
Jennifer e Snyggast  Snällast så fuck you alla! (: <3

Nu ska jag packa till min kväll hos Angelica. Vi hörs!

kisses


i skolan


ke$ha - your love is my droug

kisses

ke$ha

Nu har jag precis laddat ner två album till iPoden, ett med Lady Gaga, & ett med Ke$ha, omg Ke$has album! Jag blir lixom kär! Hennes låtar ... Your love is my droug , den låten asså! Haha den låten är min drog just nu xd .
Nu ska jag duscha & sen sova tror jag. Ska vara pigg i morgon, för då sover jag hos Angelica. Det blir kul & mysit det! :)


Tycker att alla borde ladda ner hennes album! :D
Ska duscha nu.

kisses


dagens outfit.

Idag i skolan gick hela klassen till ungdomsmottagningen. Bättre än lektioner, men ändå grymt tråkigt. Sen gick jag med tjejerna till stan, & efter en stund kom Kewin oxå. Skulle egentligen tränat idag, men jag orkade inte. Hehe.
Jag har varit ute & gått mycket idag. När vi hade gympa var jag inte med, så Linnea & jag gick till stan, jag fick en glass av henne, tack så mkt! Sen gick vi tillbaka, sen var det stan igen för ungdomsmottagningen. Sen efter det gick jag runt på stan & Amanda skulle ta hål i örat. Jag tror att jag var nervösare än vad hon var x)


Skjorta ,
Jeans
Linne
Armband
Mascara & fundation,
Utsläppt hår med flera liter av hårspray :)


Bloggar mer ikväll.

kisses


ny design på bloggen!

Shit vad jag har kämpat, haha hela kvällen för att få ordning på bloggen. Det är kul, men man blir lixom sur när man inte lyckas fixa det så man vill ha det. Haha jag kan inte få bort den där vita kanten bredvid headern -.-' Någon som kan? :D HJÄLP MIG!
Har gjort om headern & bakgrund, kommentar grejer kolla gärna det, det är fakiskt grymt coolt ! Hihihi (a) & jag har fixat verkligen massa pill grejer, tvär svårt faktiskt.
I alla fall, ska sova hos Angelica på onsdag. Då har vi sov morgon till 11.35. I morgon ska vi till ungdomsmottagningen med klassen. Kul haha.


Vad tycker ni om designen då? :D Fritt att kommentera!
Nu ska jag duscha.

kisses


gina tricot



Jeans gina tricot 499 :-



Tröja gina tricot 299 :-

Snygga kläder enligt mig! Bara det att jag inte har pengar. Hihi nu börjar min rast.

kisses

uppdatering i skolan

Just nu har jag teknik. Våra lärare är tydligen sjuka, haha så vi fick vara i datasalen & skriva & shit. Efter skolan går jag ner till stan med Angelica Kewin & kanske Korn Victor Elin. Jag ska hämta ny lins, dom andra ska hem & tar bussen från stan, haha.
Jag är tvärhungrig. Jag ska äta om ungefär 2 timmar! Det är ju jätte långt kvar. Dessutom har jag ont i magen. Jätte bra dag idag känner jag. Till på köpet så har jag inga linser heller. Shit vad jag längtar tills den här dagen är över! Jag för sov mig idag oxå dessutom. Veckan börjar ju bra.
Jag & Angelica ska troligtvis sova över på onsdag till torsdag. Då har vi sovmorgon till halv 12 tror jag :D Då ska vi festa!
Nu måste jag nog greja lite mer med tekniken & kolla vad alla andra håller på med. Dom snackar om bögar? Haha.

kisses


jag vill bli blondare ;o

Jag har bestämt mig för att istället bli brunett, ska jag nog satsa på att bli mycket blondare istället. Det är troligare att jag får det då, hihi, för min mamma tycker verkligen inte att jag skulle bli brunett & hon har faktiskt sagt att jag ska få bli blondare isf :) Så vi får se! Men isf ska jag bli tvääär blond. Verkligen blond HAHA. Då ska jag & Angelica göra en Legally Blonde 4 [stavningen haha].
Det är ingen Wallander idag! :o Så jag ligger just nu i sängen & äter youghurt & flingor, bloggar, chattar, smsar & kollar på Johan Falk. Nu är det tydligen nyheter mellan oxå. Onödigt tycker jag. Haha, tror jag somnar snart ändå. Har tvär ont i magen & knarkar alvedoner & ipren.
Nej, nu ska jag nog sova så att jag kan VAKNA i morgon iaf ;)
Puss & kram cp barn.

kisses

dålig uppdatering.

Förlåt för lite dålig uppdatering det sista, men jag har lixom inte hunnit med allt. Igår sprack en lins för mig dessutom , & med månadslinser så måste jag till optikern & byta lins, & såklart har inte dom öppet idag & jag har ingen lång rast i morgon i skolan, så jag får gå & hämta en ny lins efter skolan IMORGON -.-' Usch, deprimerad blir man verkligen utan linser kan jag säga -.-'
Jag åkte & träffade min faster, hennes man & min ena kusin idag oxå, kom precis hem från dom. Idag har jag oxå varit med Kewin. Det var mysigt det. Hihi.
Jag fick reda på att vi tydligen ska ut & resa oxå, till sommaren tror jag. & så är det snart komfirmationsläger. Längtar faktiskt lite. Hihi. Inte till att läsa om gud men att va på läger, det blir kul :D
Nu ska jag duscha & sen se wallander.

kisses

kewins förebild yeah (y)

Cha cha bloggen :D

Är med Kewin nu. Det här är hans förebild :)



kisses

dagens outfit.

Kewin åkte nyss hem. Nu ska jag kolla på tv. Let's dance tror jag det blir. Hihi (a) Skulle egentligen på nåt rockcafe med Jeanie & Felle men sen orkade jag inte, så hihi det blir en kväll hemma nu då :) Kewin ska nog komma tidigt i morgon, då ska jag se till att vakna INNAN han kommer, haha (a)


Suddig bild, whatevahh.

Dagens outfit:
Tröja: gina tricot?
Jeans: gina tricot
Armband: gina tricot
Sjal: H&M
Smink: inget ! :D
Håret: uppsatt & med spännen.
Jag bloggar mer senare efter Let's Dance & allt det där! :)

kisses


ingen orkar läsa ;o gört endå!

Idag har jag seriöst haft världens knstigaste dag! Jag har haft skrattanfall hur mycket som helst idag! Filippa gjorde en jätterolig sak som jag inte får säga, sen på syslöjden HAHAHA:
Kerstin: Var är Angelica & Fanny?
Jag & Johanna: internprao
(man är i kiosken i uppehållsrummet).
Kerstin: Va? Ska dom ta influensastprutan nu?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Sen så pratade jag & Felix, tror jag det va så iaf.
Filippa: HÅLL PIP!
Felix: Ja, jag kan hålla min pip.
HAHAHAH! Jag typ låg på golvet & skrattade sönder!
Ah, sen efter skolan stack jag hem till Jeanie. Tog buss med Angelica & Bjäle. Innan bussen så drog Victor ner mig i snön så att jag ramlade & blev helt blöt, HAHAH, det va taskigt (a)
På bussen så började jag skratta igen. HAHA:
Jag: Bjäle ska inte du gå av bussen här?
Bjäle: Ser det ut som jag vill det eller?!
*Tittar ut* Jo det vill jag visst!
HAHAHAH! xd
Så hade jag det mysigt hos Jeanie :) Vi kollade på film Kill Bill 2 med Isabell & Felicia, Jeanies lillasyster & hennes kompis. Så lät det som att dörren gick upp, vi 4 va ensamma hemma. Så jag & Jeanie gick till dörren med ngn grej man tar pomfrits med, haahahaa. Så va dörren stängd.
Btw Jeanie är NEGER :'D


Bara för att hon är söt men inte vill vara med på bild. Hon är riktig neger! Men det syns inte där hihi.
Det blev ett långt inlägg idag. Haha ingen orkar läsa. Nu ska jag dushca & basta.

kisses

andra avenyn!

Nu börjar Andra Avenyn om en kvart, måste hinna duscha innan!
I morgon efter skolan så sticker jag direkt till Jeanie , tror jag tar bussen med hennes syster Isabell hihihi (a) Kanske Angelica oxå. Hihi.
Nej nu måste jag seriöst skynda mig!

kisses

rubrik'

Nu kommer snart Kewin hit, & vi ska kolla på den där filmen som jag ladda ner igår. Fick precis sms att han har slutat nu. Då kommer han väl om 5 minuter eller ngt.
Kollade nyss på andra avenyn, omg! Det är bäst! Jag kunde seriöst inte vänta tills det går ikväll, så jag kollade på det nu på datan. Kommer kolla på det ikväll oxå. Haha.
Mitt rum är katastrof, kläder på golvet överallt! Måste skynda mig att kasta upp det i sängen eller nåt, haha, måste skynda mig nu! Bloggar mer ikväll.

kisses

4 månader!

Först & främst vill jag säga grattis till mig själv & Kewin haha. Idag har vi varit tillsammans i 4 månader! Det är faktiskt ganska länge ändå tycker jag :)


4 månader!
Förlåt för lite suddig bild men ah (a) Det var enda bilden som inte mina kinder såg cp ut.

Japp, är inte i skolan idag heller. Ryggen gör fortfarande tvär ont. Men Kewin kommer ändå, det är bra, annars skulle jag fått riktigt tråkigt idag.
Pappa tycker att jag ska plugga lite, & det borde jag väl egentligen göra, men enda boken jag har hemma är engelska boken & den kan jag inte hitta :$
Idag skulle vi bara haft 2 lektioner egentligen, för sen efter lunchen skulle vi åkt pulka. Det hade ju inte gått med min rygg, det var nog lite därför jag fick stanna hemma idag.
Jag funderar på att göra en ny header, men jag har det problemet att jag inte har någora bilder som jag kan ha där, hihi. Jag är i stort behov av digitalkamera! Det ska jag önska mig i komfirmationspresent. Btw, komfirmationen börjar snart. Läger snart oxå. Jag ska komfirmera mig med intressanta människor som Natta Jeanie & Victor. Det ska faktiskt bli ganka kul, förutom att vi ska läsa om gud, haha.
Nu är jag hungrig, & sen ska jag nog duscha eller nåt, men jag bloggar nog mer senare. Långt inlägg idag btw!

kisses

onödigt inlägg

Som sagt så ska jag inte till skolan i morgon. Men jag lägger mig nog ganska tidigt nu endå, för jag känner mig grymt trött & har ingen lust att sitta vaken när jag har så ont i ryggen.
Kewin kommer i morgon runt 14.00 när han har slutat skolan, sen ska jag till doktorn för hälinläggen & sen åker vi väl hem till mig igen.
Nu är jag trött, men kollar kanske lite på wallander oxå, även om jag redan har sett det här avsnittet. I morgon börjar andra avenyn!
Jeanie är hemma nu oxå, saknat henne rejält! Träffar henne på torsdag, äntligen!

kisses

dagens outfit + köp

Kom hem för den stund sen, har fixat blogg designen lite. Vad tkr ni ? :) haha själv blev jag faktiskt ganska nöjd.
Medans jag provade linserna & gick runt på stan lite med dom , så fick jag en ny tröja av mamma för att jag hade ont i ryggen. Tack! Jag ska inte till skolan i morgon heller btw, men kewin ska komma till mig ändå :)


Dagens outfit:
Tröja: bikbok
Linne: gina tricot
Byxor: team sporita
Smink: inget.
Håret: uppsatt med spännen.

Lite slarvig outfit. Hann inte riktigt tänka ut kläderna eller håret, va tvungen att dra direkt till lins träningen, så jag fick kasta på mig det jag hade hihi (a)


Dagens köp:
Topp: vero moda 179 :-
TACK!  

Snygg bakgrund bakom tröjan haha, la den bara lite på sängen. Haha. Nu ska jag kolla på film tror jag, hihi. :) Bloggar nog mer ikväll antagligen.

kisses

hemma idag .

Ryggen gör tvär ont, kunde inte komma upp ur sängen i morse, så jag fick stanna hemma idag. Igår hann jag inte blogga efter att Hanna åkte hem, btw hon ksk har en spricka i armen :s
Iaf, ska snart på linsträning om ngn timme oxå. Undrar hur det går med ryggen. I morgon ska Kewin komma oxå, men jag vet inte om jag ska till skolan .. Tror det iaf. Ska till doktorn oxå i morgon, för hälarna. Har laddat ner en film som heter jennifers body , haha den ska jag & Kewin se i morgon höhö :)
Bloggar mer sen, ska kolla film nu.

kisses


dagens outfit.

Seg dag idag. Tvär ont i ryggen dessutom, tror jag håller på att dö. Väntar på Hanna , hon ska komma när jag har ätit. Vi får väl ligga i min säng & kolla på film elle ngt, för jag har riktigt svårt att röra mig.
Matte prov idag oxå, det gick skit! Jag blir förvånad om jag ens får ett G på det provet.
Ska till lins träning i morgon btw, hoppas på månadslinser istället för dagslinser. Kan nog inte träna i morgon heller, om min rygg e så här så funkar det knappt att va i skolan.
Onsdag får Kewin följa med mig till doktorn, då ska jag tydligen prova ut mina hälinlägg, special skit som jag ska få för hälarna som ngn doktor har sagt.
På torsdag ska jag vara med Jeanie! Grymt saknad är du gmn!
Fredag ska jag till doktorn igen , för att ta ngn spruta. Shiet, jag börjar bli gammal. doktorer hela tiden . Efter doktorn ska jag va med Kewin oxå.
Jag märkte idag att det roligaste som händer i skolan är när jag träffar Victor & Kewin i skolan, det är det roligaste som händer. Synd att jag inte går i deras klass, då skulle jag döööött av skratt.


Dagens outfit:
Kkjorta: gina tricot
Jeans: gina tricot
Linne: gina tricot
Smink: mascara, fundation
Håret: utsläppt.

Varierar mig väldigt med affärer där jag köper mina kläder märker jag. Nu kmr snart Hanna & jag laddar ner en wallander-film som vi ska se. Hoppas den är helt nerladdad snart. Jag är hungrig, bloggar mer ikväll.

kisses

dålig uppdatering - förlåt.

Förlåt för dålig uppdatering, men Kewin kom runt 10 i morse - då låg jag & sov, haha pinsamt lagom hihihihihi :) Haha ah, gick upp fixade mig då, laddade ner en wallander som vi kollade på, & så va vi ute lite. Han åkte hem tidigt sen för jag va tvungen att plugga matte enligt min mamma -.- Ah, efter jag hade gjort det så kollade jag på tv & nu ska jag nog ta en dusch innan jag ska kolla på en wallander på tvn :D
I morgn ska jag va med Hanna & innan skolan ska jag checka Felles nya hus (: Hon har flyttat till hus nu :D
Iaf , ska dushca nu.

kisses

shulululu

Kom hem från Kewin för ngn timme sen. Haha kollade robinson & tjockade mej med godis & shit, sen satte jag mig vid datan. Ska nog duscha nu. Kewin kmr tidigt i morgon så jag måste vakna iaf 5 minuter innan han kmr (: Så fixar jag mig när han är här haha.


Snart 4 månader!

kisses

jeanie ♥

På tisdag kmr den saknade sötnosen hem från filippinerna! Jag saknar henne som fan! Hon har vart borta länge nu, för länge verkligen! Men jag träffar henne inte förrän på torsdag .. men ändå! Jeanie jag saknar dig hemskt mkt! :(


Sötnos! du är grymt saknad!

Nu drar jag till kewin om ngn timme, så det är dags för mig att börja fixa mig! :)

kisses

trötttt.

Sha fan
Trött som fan är jag. Har vart & shoppat kläder enda sen skolan sluta. Haha det blev jeans, tröja, bh & fundationborste som jag köpte. Elle ah, mamma betala (a) Det blev typ 900 kr elle ngt. Haha.
Nu är jag tvär trött & kan somna typ när som helst känns det som. Men i morgon ska jag iaf till Kewin , & då ska jag inte va trött ! (hh) Hoppas jag.


Dagens köp. Pallar inte lägga upp en bild på dagens outfit, jag har redan hunnit byta om till mys kläder haha. Jag är tvär trött som sagt, men jag ska åka & hämta min bror från hans träning nu. Sen ska jag hem & softa & äta tacosss! (y) Bloggar nog mer ikväll, annars mer i morgon :)

kisses

dagens outfit.

Idag stack jag till stan med Kewin Simon Victor Elin & Angelica följde med oxå.
Sen stack jag hem & pluggade lite matte för matte provet, & sen hann jag inte göra så mkt mer innan jag skulle träna. Så jag stack till träningen & tröttade ut mig, kom hem & satte mig vid datan haha.
Nu ska jag snart duscha & sen sova antagligen. 
I morgon ska jag med mammsen & vi ska shoppa kläder till mig! ÄNTLIGEN! Hoppas hon är på bra humör så att hon köper mkt till mig (/) Det behöver jag tkr jag hihi :) Skulle igentligen vartmed Tara men hon dissar mig för ngt gym med Natta så haha see yaa later biatches (h)


Dagens outfit:
Linne: gina tricot
Kofta: vero moda
Jeans: gina tricot (?) länge sen.
Halsband: gina tricot
Håret: uppsatt [hann inte platta det i morse]
Smink: mascara, fundation.

kisses

tja fan.

Idag upptäckte jag & Angelica på vårat schema att vi hade en timmes rast idag, så vi stack ner till stan på lunchen & åt mcdonalds & kollade lite i lite affärer. Haha det va mysigt! Vi kom ksk 10 minuter för sent till so lektionen sen , men det gjorde nog inte så mkt höhö.
Sen efter skolan stack jag & Kewin hem till mig xd. Vi myste som vanligt, va ute en stund & sen kollade vi tv & bara myste allmänt. Hihi (a)


Sötnosen & jag i stan  jag ser cp ut på den bilden (: Som vanligt!


Älsklingen  haha jag böjde hans ögonfransar (hh)

Nu ska jag duscha & måla naglarna, sen ska jag kolla på morden i midsomer med mammsen. I morgon ska jag va med Tara btw (:

kisses

dagens outfit.

Okej, det får bli ett riktigt snabbt inlägg nu! Om 2 minuter ska jag vara & möta felle för vi ska gå till skolan tsm. Efter skolan följer Kewin med hem, det blir mys det!


Dagens outfit:
Tröja: bikbok
Legins: bikbok
Linne: gina tricot
Smink: mascara, fundation.
Håret: uppsatt.

Nu ska jag till skolan!

kisses

bilder med angelica :D

Nu kmr bilder !







Angelica
Kul idag sötnos,
Men nu ska jag duscha & sen kolla andra avenyn!

kisses

angelica ;D

Nu är Angelica hos mig , haha de är kul :D Haha vi va nyss ute & tog bilder som jag lägger in sen, haha :) Nu ska vi tydligen med på ett föräldramte med basketen höhö
Vi stack till stan med Kewin Simon Elin Mika efter skolan, haha sen stack jag & Angelica hem till mig ^^ Nu måste vi typ dra, hehe, bilder kmr senare när jag har fått dom av sötnosen ;D <3


Dagens outfit:
Tröja: gina tricot
Linne: gina tricot
Jeans: gina tricot

Enformig haha ;D Dagens smink är mascara & fundation, & dagens hår är utsläppt, men inte plattat idag faktiskt ^^ Så här ser mitt hår ut när jag inte har fixat det speciellt mkt höhö ;)
Nu ska vi åka . Hörs om några timmar.

kisses

shiet!

Oh shit jag hinner inte med att blogga alls känns det som! Förlåt för det! Men jag har ett liv kan man säga (; Hahaha nej .

Men iaf, idag efter skolan skulle jag dra ner till stan & hämta en lins, för jag råkade typ göra sönder en i morse, det blev sprickor i den höhö 8D Så jag stack till stan med Kewin , Simon & Victor :) Vi åt på mcdonalds & shit, sen kom Victors bror & då stack jag & kewin & hämtade min lins, sen mötte vi victor & gick till ungdomsmottagningen & hämtade kondomer höhö. Sen kom Victors bror igen , & så gick vi runt lite på stan, jag missade alla mina bussar & shit. Så gick vi in på kåta affärer haha. Vi fick inte va där inne xd
När vi va där utanför så kom en gubbe, jag venne om det va ett fyllo elle inte, men han började sjunga för oss & pratade om att vi skulle lyssna på rätt radiokanal elle va det va. Hahahaah. Sen sa han typ ngt Alla kmr inte upp till himlen, det man gör nu, det är nu man kmr till himlen. jag ville prata med er för jag ser att ni har det bra , ni tar hand om varandra & det ska ni göra nu, inte sen. & lyssna på rätt radio! jag är 56 år & jag har lärt mig ... Hahahahha ja kmr inte ihåg allt han snacka om xd Men victor va iaf intresserad av hans prat x)


Hahaha så ser det ut när Jennifer , Kewin Simon & Victor har vart i farten ! (hh) Fotograf är kewin :) <3


Dagens outfit:
Kofta: vero moda
Linne: gina tricot
Linne: vero moda
Jeans: gina tricot
Sminket är lite mascara & fundation. håret är utsläppt . :)

Jag är väldigt varierad med mina klädköp! Alla är typ köpta på vero moda, eller gina & ibland bikbok. Hahah det är typ dom ända där ja köper xd Fast ja, nu har jag ju inga pengar så -_- Men det får duga så länge! Det var tvär länge sen jag köpte nya kläder känner jag. Men iaf, har tydligen biologi prov i morgon så jag måste nog plugga lite ksk. Ahh, vill inte ha lika dåliga betyg som förra året höhö. Men vi hörs! I morgon ska jag va med Angelica btw :)

kisses

hejdååå typ:D

Nu åker Jennifer till Kewin & jag är tbx ikväll! :D



kisses

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING!

Förlåt så mkt för min dåliga uppdatering dom senaste dagarna! Det är inte meningen, men jag har haft mkt att tänka på dom senaste dagarna, & jag har knappt vart hemma. Igår va jag med Kewin & Angelica & sen stack jag & Angelica på fest till Sara där nästan alla tjejerna i klassen var. Då kom jag hem runt 23, & då duschade jag & somnade direkt. I morse stack jag till Kewin runt 12, & då va jag tvär trött & hann knappt fixa mig innan jag skulle åka. Haha, det var mina dagar det! Nu kmr bilder, som typ antingen jag elle Angelica har tagit.

Fredag - skolan.

 

 

Fredag - hemma med Angelica &
Kewin

 

Fredag - fest hos Sara

 

 

Haha sötnosar.

Lördag - kewin

Tänkte inte på att ta bilder (a)

Haha jag va med på nästan alla bilder hahaha. Nu ska jag kolla på robinson. Hihi (a) Ha det bäst.

kisses

tidigt vaken ;o

Jag vaknade tvär tidigt även om det var skola! Jag är stolt hahaha :C Jag fick in båda linserna på bara 10 minuter! Typ mkt bättre än förra gången, hahahaah 1,5 timme utan att få i en enda xd Men iaf, ska snart åka till skolan nu då, & efter skolan ska Kewin & Angelica följa med mig hem & vi ska fixa oss för Saras fest , jag & Angelica asså :) Kewin får väl titta på elle ngt sånt (:
Förlåt för dålig uppdatering oxå! Kewin åkte hem runt 21.30 igår & då va det bara för mig att duscha & lägga mig typ. Har sovit hemskt kasst i natt & är tvär trött.
Min bror har brytit benet & om jag åker med han & pappa till skolan så får pappa släppa av oss alldeles vid ingången till skolan HAHAH! :c Vi slipper gå från parkeringen hah :'D No life Jennifer.
Men nu ska jag borsta tänderna & spraya i hårspray i håret! ;) Bloggar mer ikväll trorja.

kisses

dagens outfit.

Tara ringde nyss, vi började diskutera en film & så ville hon låna mitt busskort, men nu hann hon inte hämta det haha. Nu pratar jag med Kewin i telefon & sen ska jag till Hanna :D


Tröja: jc , länge sen :)
Linne: gina tricot
Byxor: gina tricot
Dagens smink: mascara, fundation.
Håret: utsläppt & hårspänne.

Jag har märkt att jag nästan aldrig har uppsatt hår längre :D Nu är Kewin glad hahaha. 
Nu ska jag till Hanna & sova där, det blir nog dålig uppdatering. Men jag bloggar i morgon när jag kmr hem med Kewin  

kisses

god morgon :)

Vaknade runt halv 11, gick upp nästan direkt & startade datan. Just nu ligger jag fortf i sängen med pyjamas & skit, hehe ska snart duscha, äta & fixa mig, sen drar jag till Hanna & sover där :)
Jag slänger in en bild på dagens outfit & lite så där, lite senare, men just nu har jag verkligen lust att duscha & fixa mig haha!
Men vi höres.

kisses

kewin idag (;

förlåt för dålig uppdatering, men jag var riktigt trött när jag vaknade i morse, så jag hann inte blogga. nu när jag kom hem från min älskling runt 21, glömde jag helt av att blogga :)
jag ska sova hos hanna i morgon. så här ser resten av min vecka ut:
- onsdag: sova hos hanna :D <3
- torsdag: kewin kmr till hanna :)
- fredag: angelica följer med mig hem & sen drar vi till saras fest .
- lördag: drar till kewin :D
- söndag: kewin troligtvis :)
nu är jag tvär trött. bloggar mer i morgon!


jag har miffat hår just nu känner jag -.- dålig cambild btw!

kisses


nathalie ♥

jag sa god natt till er runt 2.45 i natt, men jag & natta släckte lampan runt 05.00. men jag var rädd för den där dumma filmen så jag somnade 05.30, en kvart innan min mamma skulle åka till jobbet x)
sen va vi tvungna att gå upp 11.00, eftersom jag skulle ha lins träning halv 2, & va tvungen att ta bussen & shit till stan, & jag behöver ju minst 2 timmar på mig att bli klar på morgonen (:
iaf, stack till stan då .. linserna hahahah! hon där doktorn elle va de e , hon kunde inte få in linserna i mina ögon så jag provade själv. tror det tog ungefär 1,5 timmar för mig innan hon sa att hon skulle prova att få in första linsen xd . då gick det tillslut. nu kan jag nästan sätta in dom själv ^^ haha det är faktiskt svårare en man tror :C
men jag får inte ha linserna nu när jag är förkyld, men jag har i linser nu. jag skiter i va dom säger. dom överreagerar säkert me allt typ -_- föräldrar måste va med på lins grejen asså wtf?! :o & att man måste va utan linser 1-2 dagar i veckan .. seriöst -.-'


neeej va söta  hahah min näsa usch på den :D mitt tangentbord e segt jag vet inte om de blir stav fel då e de tangenternas fel -.- jag får ändra hela tiden ju -.-
tvär kul i natt & haha igår & idag nathalie älskling :) måste göras om sötnos.
jag äter popcorn nu . tjockis.

kisses

god natt önskar jennifer & nathalie :)

sleep tight.

kisses

nathalie billgren min bitch & kk :o

natta kom runt 5, då satte vi på mirrors , tvär läskig. sen gick vi ut i snön en stund, hahahaha natta ramla ner i snö hög & jag ramla typ på henne 8D sen gick vi in igen, & nu har vi nyss kollat på halloween , den där filmen, seriöst jag typ låg över natta & klättrade på henne. sen typ gråt jag oxå haahhahaha (hh) nu tvingar kewin mig att ta med dom två filmerna till honom på tisdag, jag kmr dö typ. just nu pratar natta med kewin i telefonen hahah !
nu kmr bilder!

 

 

 

 

fler bilder kmr i morgon :)

kisses


ännu mer bilder från nyår (;

haha fick massa bilder av mika. tack så mkt! nu kmr fler bilder från nyår (a)

 

 

 

 

 

 

haha den sista bilden är lätt tuffast (y) haha. mika är inte med på så mkt bilder >: det suger, men det är för att hon har tagit alla bilder typ. som sagt , lätt bästa nyår! (':
nu ska jag äta kebab pizza & sen kmr natta. :D <3

kisses

vaken.

vaknade halv 12 idag, när pappa kom in i mitt rum & tände. jättesnällt kan man väl säga yess.
jag vet inte riktigt när natta kmr idag, men det blir väl runt 5 ksk, tyckte mamma iaf -.- men jag är nog inte klar förrän 3 iaf x) jag ligger just nu i sängen med min laptop på magen , med pyjamas & lyssnar på musik & fixar lite saker. lite senare när jag har duschat kmr "dagens outfit" & lite sånt :)


va lite wannabe natta med att göra en sån bild (; men ikväll kmr massa bilder det svär jag på! :D
nu ska jag duscha om en stund & sen ska jag fixa mig lite. ses om några timmar.

kisses

god natt.

god natt typ. dröm sött elle ngt.

kisses

dålig uppdatering ksk.

idag har jag varit med kewin & hanna. vi stack till hanna runt 12, kollade på filmer, 2 beck & en annan film som va tvär läskig! sen runt 6 stack jag & kewin hem till mig & åt lite & så, jag hade tvär ont i magen en stund , men sen gick det över. då kollade vi på tv & myste. han stack runt 22. då hade jag tvär ont i magen igen, asså verkligen värsta magknip, men det är typ konstigt , för det kmr typ skit snabbt & sen går det över efter ett tag.
det känns som det är 2 januari, fast det är 3e. ah hade bara lust att säga det hihi :$
2010 har börjat tvär bra för mig! det här kmr bli mitt år känns det som! asså seriöst det har börjat bäst! jag älskar't !
i morgon ska natta sova över hos mig :D äntligen , jag har längtat jätte länge! jag har inte träffat henne på tvär länge, det känns hemskt :< jag skulle ju varit med henne i måndags (?) , men då va hon sjuk :/


dagens outfit:

stickat: vero moda
svart linne: gina tricot
jeansleggins: vero moda
dagens smink: mascara, fundation
håret: utsläppt

jag kom på varför det känns som 2 januari btw! klockan är ju över 00! hahaha jag kan vara så dummmmm ibland ^^ nu är jag helt cp & har nog typ cp damp ryck av trött het (hh) 00.39 är klockan exakt , jag tror att jag ska sova snart. vill vara pigg i morgon när älsklingen sover över. men nu ska jag vara wannabe kewin & ladda ner msn plus!

kisses


lite bilder från igår :)

shoo

åkte till kewin runt 2 idag, & nu kom jag typ precis hem. tvär mysigt hade vi! :) jag älskar dig kewin.

nu kmr lite bilder från igår som jag tog från mikas bdb, haha mkt bättre bilder än vad jag hade tagit! hon hade digitalkamera så det blev itne så suddiga & mörka bilder höhö (:


haha gullig bild :) jag, victor kewin elin & simons knä. fotograf: mika :) HAHAHAHA lägg märke till victors min hahaha han ser lite sur & rädd ut hahahahahah. jag har typ tjocka kinder på den bilden ^^


mika elin simons knän igen hahaha & kewin . jag är fotograf! :C hahaha kolla kewin x) jag tror typ victor kittlade han HAHAHAAHHAHA xd


hahahahah kewin & jag. jätte fin bild -_- tror simon är fotograf där ^^

haha inte jätte mkt bilder, men det kmr nog fler :) hahaha inget slår minerna på victor & kewin på dom två första bilderna hahahaha .
nu ska jag kolla på tv & äta chips tror jag.

kisses


god morgon

jag vaknade alldeles nyss, hade 6 sms jag va tvungen att läsa igenom, & sen orkade jag inte somna om även om jag är tvär trött! aja, ska iaf till kewin sen när jag har duschat & fixat mig lite. det blir nog bara på med några kläder som ligger på golvet & sätta upp håret i ngn slarvig bulle höhö ^^
nu ska jag duscha. bloggar nog mer senare eller ngt.
dagens låt: chris brown - with you.

kisses

2010 2010 2010 2010 2010 2010!

2010! haha lätt bästa nyår hittills! stack till kewin runt 2, va där & myste i ngn timme, sen stack vi vidare & mötte simon victor elin & mika , så gick vi hem till simon & grejjade lite, haha sen åt vi, spelade & massa, sen åt vi igen & körde sång spel hahahah kewin äger jue alla ;) & elin hahahah gnällarN , som victor sa ;) HAHAHAH så kom simons katt, & jag lixom blev rädd så det blev typ:
jag: AAAH!
victor: AAAAAHHHH!
kewin: ATTTTHHHJOOOO!
simon: vafan ?
hahahahah xd & så sprang vi ut runt 22, & smällde massa smällare, haha tvär kul! HAHAHAHA victor la en smällare i en burk, & burken smällde hahahah sönder typ x)
sen vid 00, ah så sprang vi ut med pommac flaska & glas, haha så stog vi & vänta på att det skulle bli 00, så när det blev det så fick inte simon upp locket & stog där & hoppa typ, ah & victor sprang runt där & skrek att nu är det snart en minut över! &
kewin: ska vi behöva vänta till nästa år elle?
HAHAHAH , ahh sen krama alla varandra & sen sprang elin mika & victor ut i snön med strumpor & utan jackor hihi tokar ^^
hihi lätt bästa nyår som sagt! nu sitter jag här & ska nog sova om ett tag, haha smsar med massa & shit. JAG KAN SMSA NU! nu kmr lite bilder & sen somnar jag.

 

 

 

lite suddiga bilder typ .. ah mörka . men ska sova nu, hihi (a) neej skoja! ska se på film!

kisses

RSS 2.0